Kardelen Koleji 2. Matematik Olimpiyatları 17 Mart'ta Yapılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kardelen Koleji 2. Matematik Olimpiyatları 17 Mart'ta Yapılacak

16.02.2012 15:20

Nevşehir'de Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen Matematik Olimpiyatlarının 2.'si 17 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Nevşehir'de Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen Matematik Olimpiyatlarının 2.'si 17 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı yaptığı açıklamada, 2. Matematik Olimpiyatlarını bu yıl 17 Mart Cumartesi günü yapacaklarını ve başvuruların 20 Şubat Pazartesi tarihinde başlayacağını söyledi.

Nevşehir'de ve ilçelerinde bulunan okulların geçen yılki olimpiyatlara büyük ilgi gösterdiğini belirten Saygılı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Geçen yıl düzenlemiş olduğumuz olimpiyatlara Nevşehir'de ve ilçelerde bulunan okullarımız büyük bir ilgi göstermişti. Matematik Olimpiyatlarımıza katılmak isteyen 6,7 ve 8. sınıf öğrencileri başvuruları Kardelen Koleji'nden ve Forum Kapadokya A.V.M. içerisinde açacağımız standımızda başvurularını yaparak sınavımıza katılabileceklerdir. Yapacağımız Matematik Olimpiyatlarına katılmak isteyen öğrencilerden herhangi bir şekilde sınav ücreti alınmayacaktır. Ayrıca bu yıl Matematik Olimpiyatlarında bir değişiklik daha yaptık. 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin gireceği sınav kategorilerini ayırt ettik. Her sınıf kendi içerisinde değerlendirilecektir."

Matematik Olimpiyatları ödül töreninin ise Forum Kapadokya Alış Veriş Merkezinde 23 Mart Cuma günü düzenleneceği bildirildi.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kardelen Koleji 2. Matematik Olimpiyatları 17 Mart'ta Yapılacak - Son Dakika


Advertisement