Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un 18 Mart Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un 18 Mart Mesajı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş\'un 18 Mart Mesajı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü ve Çanakkale zaferinin 99. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

17.03.2014 17:24

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü ve Çanakkale zaferinin 99. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bozkuş mesajında; "Bugün büyük Türk milletinin her şeyin üzerinde tuttuğu bağımsızlığını ve vatanını korumak için gerektiğinde canını feda edebileceğini simgeleyen 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günüdür" dedi.

Başkan Nevzat Bozkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Seyyid onbaşının yüreğindeki vatan sevgisiyle cephede düşmana karşı kahramanlık örneği sergilediği Çanakkale savaşında, milletimizin gönlünde daimi olarak yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını seveseve feda etmişlerdir.

Türk milletinin şanlı zaferinin 99. yıldönümünde günün zor şartlarına rağmen vatanın ve milletin ebedi varlığı, devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna düşmanı vatan toprağından çıkarmak için gözlerini kırpmadan canla başla mücadele eden, başta başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale şehitlerini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün aziz şehitlerimizi 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü münasebetiyle birkez daha rahmet ve minnetle anıyorum." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un 18 Mart Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement