Kars Emniyet Müdürü Kahvaltıda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kars Emniyet Müdürü Kahvaltıda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Kars Emniyet Müdürü Kahvaltıda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, sabah kahvaltısında ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya geldi.

16.02.2012 12:56

Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, sabah kahvaltısında ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, basın mensuplarının kamu göreve yaptığını ve basın mensuplarının karşılaştıkları sorunların giderilmesi için gerekenin yapılacağını belirtti.

Kars'ta özelikle muşta ve bıçak taşıyan çocuk sayısında artış olduğunu ifade eden Çakmak, bu sorunun çözülmesi için ailelere de büyük görevler düştüğünü belirtti.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak; "Kars'ta suç oranlarında önemli derecede düşüş var. Bunda yaya devriye ve araçlı devriyelerin büyük katkısı oldu. Vatandaşlarda uygulamaya koyduğumuz yaya devri projesinden son derece memnun. Bunu bizlere belirtiyorlar. Biz halkın huzur ve refahını korumak için sabahlara kadar çalışıyoruz" dedi.

Kars'ta özellikle küçük yaşta çocukların üzerinde muşta ve bıçak çıktığına dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak; "Kars'ta okullarda her hangi bir olay yok. Yani okullarda kavga veya bıçakla yaralama gibi bir şey söz konusu değil. Olan kavgalarda okul dışlarında oluyor. Ama dikkat çeken bir şey var. İstanbul'da bile bu kadar muşta yakalanmıyor. Kars'ta çocukların çoğunluğunda muşta var. Çocuklar muşta taşıyor. Bunun sebebi de çocuklar ya babalarında görüyor. veya da ailenin diğer bireylerinde görüyor muştayı. Özenti olarak kendisi de taşıyor. Bir bu konuda vatandaşlara da görevler düşüyor. Özellikle muşta satanlara çok görevler düşüyor. Burada herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Yani biz polis olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Aileler de kendilerinin üzerine düşen görevi yapmalıdır. Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır" diye konuştu.

Polisevi'nde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarının zaman zaman yaşadığı sıkıntılarda ele alındı. Bilgi kirliliği yaşadıklarını belirten basın mensupları görevli polislerin kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Bunun üzerine Emniyet Müdürü Ercan, Çakmak, basın mensupların doğru bilgiyi alarak kamuoyuna doğru bir şekilde aktarmaları için kendilerine yardımcı olacaklarını kaydetti.

Sıcak ortamda geçen kahvaltıda genelde Kars konuşuldu.

Kahvaltı sonrasında Polisevi çıkışında Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Emniyet Müdürü Kahvaltıda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement