Kars'ta Lojistik Merkezi Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Lojistik Merkezi Çalışmaları

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu (BTK), Lojistik Merkezi demiryolu bağlantısı uygulama projeleri hazırlama işinin çalışmalarına başlandığını söyledi.

16.07.2015 11:06

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu (BTK), Lojistik Merkezi demiryolu bağlantısı uygulama projeleri hazırlama işinin çalışmalarına başlandığını söyledi.

Uçum, yaptığı açıklamada, lojistik merkez demiryolu bağlantısı uygulama projeleri hazırlama işinin ihalesinin 3 Mart 2015'te yapıldığını anımsatarak, uygulamayı yapacak firmayla 9 Nisan'da sözleşme imzalandığını ve işin süresinin 80 takvim günü olduğunu belirtti.

Firmaya yer teslimi yapılarak, proje çalışmalarına başlandığını vurgulayan Uçum, şunları kaydetti:

"Lojistik merkez ve demiryolu bağlantısı uygulama projeleri hazırlama işinin 2015 yılı ödeneği 750 bin liradır. Zemin sondajları yapılıyor. Demiryollarına ayrılan lojistik merkezine gidecek yol belirlendi. Proje kapsamında iş bitmeyebilir. İki aylık uzatma olabilir ve aralık ayında bitebilir. Lojistik merkezinin tamamlanması süresi Ulaştırma Bakanlığı Proje ve Yatırımlar Daire Başkanlığı sorumluluğunda 3 yıldır."

Uçum, proje uygulama ve gerçekleşme sürecini yakından takip ettiğini bildirerek, "Kars için hayırlı ve doğru olan şey iş süreçlerinin içinde olmak. Seyirci edasıyla konulara yaklaşarak yanlış ve gerçeğe aykırı bilgiler vererek kimse Kars'a bir fayda sağlayamaz" ifadelerini kullandı.

Ucuz ve eski tarz parti siyasetinin Kars'a büyük zarar verdiğine değinen Uçum, sorumluluk sahibi kişilerin bundan kaçınması ve Kars'ın bütünü için siyaset yapılması gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'ta Lojistik Merkezi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement