Kartal Belediyespor'dan Başkan Altınok Öz'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyespor'dan Başkan Altınok Öz'e Teşekkür

Kartal Belediyespor\'dan Başkan Altınok Öz\'e Teşekkür

22-29 Ağustos 2015 arası Nevşehir Gülşehir’de bulunan Kartal Kapadokya Hotel’de kamp yapan Kartal Belediyespor Futbol Takımı, sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Kartal Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları Kartal Belediye Başkanı Op Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti.

05.09.2015 11:45

22-29 Ağustos 2015 arası Nevşehir Gülşehir'de bulunan Kartal Kapadokya Hotel'de kamp yapan Kartal Belediyespor Futbol Takımı, sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Kartal Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları Kartal Belediye Başkanı Op Dr. Altınok Öz'e teşekkür etti.

Kartal Belediyespor, 2015-2016 futbol sezonunun hazırlık kampını 22- 29 Ağustos 2015 arası Nevşehir Gülşehir'de bulunan Kartal Kapadokya Hotel'de gerçekleştirdi. Kartal Belediyespor Futbol Klüp Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Halil Şener, Teknik Direktör Murat Güneş ve futbolcular Nevşehir Kapadokya Kartal Hotel'de gerçekleştirilen kamp dönemi için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e teşekkür ederek, desteği sayesinde çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini bu kampın yapılan özel maçlar ve antrenmanlar sayesinde eksiklerini görme ve giderme konusunda çok yararlı olduğunu belirttiler. Belediyespor Futbol Takımı Nevşehir Kapadokya Kartal Hotel'de çalışmalarını yeni sezonda başlayacak maçlar için Kartal'a dönerek çalışmalarını burada devam ettiriyor.

Süper Amatör Lig 4. Grup'da mücadele edecek Kartal Belediyespor futbol takımı, Pazar günü saat 17.00'de deplasmanda Alibeyköyspor ile karşılaşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyespor'dan Başkan Altınok Öz'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement