Kaskispor Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kaskispor Genel Kurulu Yapıldı

Kaskispor Genel Kurulu Yapıldı

Kaskispor Genel Kurulu Kaski Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda yapıldı.

22.01.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaski spor Genel Kurulu Kaski Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda yapıldı. Genel Kurul'da Ömer Yağmur başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu belirlendi.

Kaskispor Genel Kurulu'na, Kaski Genel Müdürü Ender Batukan da katıldı. Genel Kurul'da Divan Başkanlığının oluşturulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Kaskispor Kulübü Yönetim Kurulu'nun faaliyet raporu ile Denetim Raporu okunarak ayrı ayrı oy birliğiyle ibra edildi. Genel Kurul'da yapılan seçimlerde, mevcut başkan Ömer Yağmur Başkanlığındaki yöne Yönetim Kurulu da oy birliğiyle seçildi. Seçimin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Ömer Yağmur, " Kayseri'de kadın basketbolunun ilgi görmeyeceği söyleniyordu ama 11 bin seyirciyle Türkiye ve dünya rekorunu kırdık. Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımların maçlarına gösterilen ilgi, bizim maçlarımıza da gösteriliyor. Kadın basketbolu, Kayseri'nin sosyal hayatına ayrı bir renk katmıştır. Biz altyapıya da önem veriyoruz. Altyapıdan 9 oyuncumuzu genç takıma kattık ve 4 genç oyuncuyu da getirdik, A takım ile antrenmanlara çıkıyorlar. Böylece Kayseri'de kadın basketbolunun uzun yıllar yaşamasını sağlayacağız" dedi.

Bu hafta sonu Türkiye Kadın Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile Kadir Has Spor Salonu'nda karşılaşacaklarını bildiren Yağmur, bütün Kayserilileri maça davet etti. Yağmur, "Önümüzdeki hafta Çarşamba günü de Avrupa Ligi'nde yine Kayseri'de maçımız var. tüm Kayserili hemşehrilerimizi maça davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaski Genel Müdürü Ender Batukan da, yeni belirlenen Yönetim Kurulu'na başarılar diledi. Batukan, "Kayseri'nin sosyal hayatına renk katan kadın basketbol takımımız, geçmişte başarıdan başarıya koşmuştur. Ömer Yağmur bey ve ekibi, canla başla çalışarak bu başarıların devamını sağladılar ve takımın üstüne yenilikler getirdiler. Yönetimin, altyapıya önem vermesi ve kadın basketbolu için yeni yıldızların ortaya çıkarılması için yaptığı çalışmalar da gerçekten çok önemli. Böylece Kayseri'de kadın basketbolunun geleceğini garanti altına alma şansımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Özhaseki'nin yaptırdığı son derece modern spor tesisleri de boş kalmamış olacak. Eğer altyapı olmazsa ve takımlarımızın başarıları devam etmezse, bu yapılan salonlar, boş kalır, atıl kalır" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaskispor Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement