Kaymakam Özarslan Menteş Mahallesi'nde Sorunları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özarslan Menteş Mahallesi'nde Sorunları Dinledi

Kaymakam Özarslan Menteş Mahallesi\'nde Sorunları Dinledi

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, Menteş Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

04.02.2016 16:08

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, Menteş Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Yenişehir Kaymakamlığı tarafından organize edilen, "Yenişehir Mahalle ve Site Sorunları Çözüm Toplantısı" Menteş Mahallesi'nde yapıldı. Kaymakamı Özarslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilçe kamu kurumlarının temsilcileri ile Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ yetkilileri, Menteş Mahallesi Muhtarı Okan Denizer, mahalle sakinleri katıldı.

Mahallelinin sorunlarını dinleyen Kaymakam Özarslan, toplantıyı düzenlemekteki amaçlarının, vatandaşın ayağına giderek sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm bulmak olduğunu söyledi. Özarslan, "Bu karşılıklı buluşmalar ve tanışmalar aracılığı ile amacımız, mahalle sakinlerinin ve mahallenin sorunları tespit edip çözümü yönünde süreçleri Kaymakamlık, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve muhtarlıklarla hızlandırmak, mahalleliye hizmet sunmaktır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özarslan Menteş Mahallesi'nde Sorunları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement