Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve Gaziantep Şube Başkanı Salih Yıldırım, trafik kazasından hayatını kaybeden itfaiyeci Mehmet Çelikdemir'in ailesini ziyaret etti.
Eskişehir'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Çelikdemir'in geride kalan ailesini ziyaret eden Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcı Medeni Sevinç, Gaziantep Şube Başkanı Salih Yıldırım ve şube yöneticileri yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu.
Yıldırım, Memur-Sen'e bağlı tüm sendikaların üyelerinin ferdi kaza sigortasına sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Öncelikle trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Çelikdemir kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz. Elbette öleni geri getirmek mümkün değildir. Ancak geride kalanların acılarını hafifletmek bir nebze de olsa mümkün olabilir. Bu amaçla tüm üyelerimize 15 bin lira tutarında ferdi kaza sigortası yaptırdık. Bizler sadece ücret sendikacılığı yapmıyoruz.
Sosyal sendikacılıkla, hizmet sendikacılığıyla da her zaman üyelerimizin yanındayız. Gaziantep'te yetkili olduğumuz tüm belediyelerde sosyal denge sözleşmeleri adı altında çok önemli kazanımlara imza attık. Çalışanlarımızın gelir düzeylerinin yükselmesini sağladık. Buradan aramızdan ayrılan itfaiye memuru Mehmet Çelikdemir'e tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun."
Bem-Bir-Sen yöneticileri, kaza kurbanı itfaiyeci Mehmet Çelikdemir'in yakınlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra 15 bin lira tutarındaki yardım çekini verdi.
- GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden İtfaiyeci Mehmet Çelikdemir'in Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?