Kıbrıs gazisi, 8 yılık emeğini depremzedelere bağışlıyor - Son Dakika
Yerel

Kıbrıs gazisi, 8 yılık emeğini depremzedelere bağışlıyor

Kıbrıs gazisi, 8 yılık emeğini depremzedelere bağışlıyorBATMAN Batman'ın tanıtımına katkı sunan Kıbrıs gazisi maket sanatçısı Selahattin Cihan, 8 yıl emek harcadığı maketlerin gelirini depremzedelere ve öğrencilere bağışlayacağını söyledi.

28.02.2023 12:51  Güncelleme: 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıbrıs gazisi, 8 yılık emeğini depremzedelere bağışlıyor

BATMAN Batman'ın tanıtımına katkı sunan Kıbrıs gazisi maket sanatçısı Selahattin Cihan, 8 yıl emek harcadığı maketlerin gelirini depremzedelere ve öğrencilere bağışlayacağını söyledi.

Batman, Hasankeyf başta olmak üzere Türkiye ve dünya çapında önemli olan tarihi ve kültürel değerlerin maketini işyerinde yapan 72 yaşındaki Kıbrıs gazisi Selahattin Cihan, 8 yıl emek harcadığı maketlerin gelirini bağışlıyor. 30'a yakın eserinin olduğunu ifade eden Cihan, "Yaşanan depremden dolayı hepimiz üzgünüz. Haliyle depremzedelere yardım etmek için caba sarf ediyoruz. 8 yıldır yaptığım eserlerin gelirini depremzedelere bağışlamak istiyorum" dedi.

Eserlerinin satılması halinde gelen geliri depremzedelere aktaracağını ifade eden Cihan, "Durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine de bağışlamak istiyorum. 30'a yakın eserim var. Büyük itina ile yaptığım, haliyle memleketimizin tanıtımı hem de ülkemizin tanıtımı için bazı eserleri gerçekleştirdim. 8 yıldır bu işle uğraşıyordum ama yalnız kamu ilgisizliği nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Eski mesleğim olan elektrik işine döndüm" ifadelerinde bulundu.

Kıbrıs gazisi, 8 yılık emeğini depremzedelere bağışlıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kıbrıs gazisi, 8 yılık emeğini depremzedelere bağışlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement