Kıbrıs ve Kore Gazileri Kırıkhan Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kıbrıs ve Kore Gazileri Kırıkhan Şubesi Açıldı

Kıbrıs ve Kore Gazileri Kırıkhan Şubesi Açıldı

Hatay Kıbrıs ve Kore'de Savaşanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kırıkhan Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

18.02.2013 14:25

Hatay Kıbrıs ve Kore'de Savaşanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kırıkhan Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Dernek Başkanı Behçet Narin törende yaptığı konuşmada, şehitlerin ve gazilerin onurlanmış şahsiyetler olduğunu belirterek, "Kimi zaman var ki özellikle biz gazilerin gönüllerinin taçlandırıldığı zamanlardır. Bugünde öyle bir zamandır. Bu vesile ile şubemizin Kırıkhan'da bulunan gazilerimize hayırlı olmasını diyorum "dedi.

Derneği Kırıkhan Şube Başkanı Adnan Nurlu ise, "Kırıkhan'da eksikliği hissedilen derneğimizin açılması konusunda yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Murat Sakman başta olmak üzeri emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Törene katılan Antakya Belediye Başkan Lütfi Savaş'ta şehit ve gazileri her zaman rahmetle andıklarını belirtti. Şehit ve gazilerin halkın yanında her zaman ayrı bir yeri olduğuna vurgu yapan Savaş, şöyle konuştu:

"Onlara karşı duyulan sevgi, hürmet ve muhabbet çok farklıdır. Türk milletinin her ferdi yaşadığı hayatın geçmişte edinilen tecrübelerin bir sonucu olduğunu bilir. Bu bakış açısıyla gazilerinin ve şehitlerinin hatırasını canlı tutar. Onların yazdığı destanı sonraki nesillere aktarır. Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Bu coğrafyadaki kardeşlik bağımız ve ortamımız tüm dünyaya örnek olsun."

Konuşmaların ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kıbrıs ve Kore Gazileri Kırıkhan Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement