Kılavuz, Nazilli Ülkü Ocağını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kılavuz, Nazilli Ülkü Ocağını Ziyaret Etti

Kılavuz, Nazilli Ülkü Ocağını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Aydın gezisinde il ve ilçelerdeki ülkü ocaklarını da ziyaret etti.

14.12.2013 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Aydın gezisinde il ve ilçelerdeki ülkü ocaklarını da ziyaret etti.

8 Aralık 1995 yılında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir'i anma etkinliklerine de katılan Kılavuz Ülkü Ocakları Nazilli Şubesinde Genç Bozkurtlarla uzun süre sohbet etti. Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat ve Bozkurtlar tarafından ocak binası önünde karşılanan Kılavuz, Aydın'a ikinci kez geldiğini ifade ederek, " Türkiye'deki tüm ülkü ocaklarımızı ziyaret ederek ülkemizin içinde bulunduğu sorunları ülkücü gençlerimize anlatıyorum. Karşılıklı duygu ve düşüncelerimiz paylaşarak neler yapabileceğimizi planlıyoruz. Türkiye üzerinde gerçekleştirilmeye çalışılan büyük oyunlar yüreğimizi sızlatıyor ve canımız acıyor. Bir PKK'lı sözde vekilin mecliste PKK lehine yaptığı konuşmalar bizi çok rahatsız etti. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumu ülküdaşlar olarak tasvip etmiyoruz" dedi.

Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat, Ocak eski Başkanı Ahmet Kaya, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve ülkücülerle uzun süre sohbet eden Kılavuz, ocağın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Şükrü Irgat'ın odasındaki sohbetin ardından Alparslan Türkeş Toplantı Salonuna geçen Genel Başkan Kılavuz, salonda bulunan genç Ülkücülerle basına kapalı toplantı yaptı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılavuz, Nazilli Ülkü Ocağını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement