Kılıçdaroğlu'ndan İstediği Bağlamasına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu'ndan İstediği Bağlamasına Kavuştu

Kılıçdaroğlu\'ndan İstediği Bağlamasına Kavuştu

Malatya'da yaşayan gencin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan elektronik postayla istediği "kısa sap bağlama" talebi yerine getirildi.

21.06.2014 12:36  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da yaşayan Tufan Eray Demiral isimli üniversite öğrencisi bir gencin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan elektronik postayla istediği "kısa sap bağlama" talebi yerine getirildi.

Anadolu Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi, kamu yönetimi bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Demiral, Kılıçdaroğlu'na bir elektronik posta gönderdi.

Aynı zamanda Gaziantep Üniversitesi Koruma Programı'nı bitirdiğini ve KPSS'ye de hazırlandığını belirten genç, postasında müziği çok sevdiğini de kaydetti.

Kılıçdaroğlu'ndan bir isteği olduğunu ifade eden Demiral, postasında şu ifadeleri kullandı:

"Müzikle uğraşmayı çok sevdiğim için size bu maili yazıyorum. Sizden sadece bir tek kısa sap bağlama rica ediyorum. Bağlama çalmayı o kadar çok istiyorum ki... Bana bir tek kısa sap bağlama hediye edin. Bu mesajımı okumanız temennisi ile sizi çok seviyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

Posta üzerine danışmanlarından Ali Arif Özzeybek'e talimat veren Kılıçdaroğlu, gencin talebini kısa sürede yerine getirilmesini istedi.

Kılıçdaroğlu'nun içinde bir mektubunun da bulunduğu "kısa sap bağlama", Özzeybek tarafından kargo yoluyla Demiral'a ulaştırıldı.

"ÇOK ÇABUK SAZ ÇALMAYI ÖĞRENECEĞİNE İNANIYORUM'

Mektubunda, Demiral'ın hem okuyup hem de müzikle uğraşmasına çok sevindiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Benden istediğin bağlamayı, armağanım olarak kabul etmen için gönderiyorum. Çok çabuk saz çalmayı öğreneceğine inanıyorum" dedi.

Bağlamasına kavuşan genç, Kılıçdaroğlu'na ilerde çalacağı türkülerin videosunu yollama sözü verdi.

"PEK İHTİMAL VERMEDİM'

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi'nde oturan 24 yaşındaki Tufan Eray Demiral, AA muhabirine, müziği ve bağlamayı çok sevdiğini, birkaç ay önce de bağlama kursuna yazılmaya karar verdiğini söyledi.

Kurstan, kendisine bir bağlama alması gerektiğini söylediklerini ifade eden Demiral, en ucuz bağlamayı bile alacak durumu olmadığını ve bu nedenle kursu bırakmak zorunda kaldığını anlattı.

Demiral, şöyle konuştu:

"Daha sonra, Sayın Orhan Gencebay'a, Arif Sağ'a, Musa Eroğlu'na mailler attım. Ardından, CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na ve Cumhurbaşkanına mail attım. Aradan belli süre geçtikten sonra, Sayın Kılıçdaroğlu, mailime cevap verdi ve 'sana bağlama vereceğiz' diye haber gönderdi. Aradan belli bir zaman geçtikten sonra Sayın Kılıçdaroğlu'nun bağlaması geldi."

Kılıçdaroğlu'nun yazdığı elektronik postaya cevap geleceğine pek ihtimal vermediğini anlatan Demiral, "İlk başta çok heyecanlandım. Biraz da inanmadım, gelmez gibisinden. Ama geldikten sonra çok sevindim, çok mutlu oldum. Hatta, buradaki herkes Genel Başkan'dan geldiğini biliyor" şeklinde konuştu.

"EN KISA SÜREDE TEKRAR KURSA YAZILACAĞIM'

Kılıçdaroğlu'ndan sazla birlikte kendisine bir de mektup geldiğine değinen Demiral, şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bana sazla birlikte bir de mektup gönderdi. Mektubunda, kendimi anlattığım ve istediğimi paylaştığım mailini aldığını, hem okuyup hem de müzikle ilgilenmemin çok güzel bir şey olduğunu ve inşallah en kısa zamanda müzikle çok şey öğreneceğimi yazmış. Aileme ve tüm sevdiklerime sağlık ve mutluluk dilediğini imzalayarak, göndermiş mektubunu."

Demiral, şu anda bağlamayı çalamadığını fakat en kısa sürede bağlama kursuna yazılacağını ifade etti.

Bağlamayı çok çabuk öğreneceğine emin olduğunu anlatan Demiral, "Buradan, sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğluna, çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Demiral'in annesi Kıymet Demiral ise Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek, "Oğlumu mutlu etti, çok sevindi oğlum" dedi.

Öte yandan Erzurum'dan Kılıçdaroğlu'nun imzalı resmi ve kravatını isteyen Veysel Çakıroğlu'nun talebi de yerine getirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu'ndan İstediği Bağlamasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement