Kiraz Belediyesi'nden Her Salı Ramazan Eğlencesi - Son Dakika
Yerel

Kiraz Belediyesi'nden Her Salı Ramazan Eğlencesi

Kiraz Belediyesi\'nden Her Salı Ramazan Eğlencesi

Kiraz Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca akşam eğlenceleri düzenleyecek.

09.07.2013 09:15

Kiraz Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca akşam eğlenceleri düzenleyecek. Bu akşamdan itibaren Ramazan ayı boyunca her salı akşamı farklı bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı'nın ev sahipliği yapacağı etkinlikler halka açık şekilde düzenlenirken, bu hafta sonu çeşitli köylerde açık hava sinema gösterimleri yapılacak.

Bu akşamki etkinlik programında Ramazan davulundan esinlenilerek hazırlanmış ritm şov ve Karadeniz yöresi halkoyunları gösterisi yer alıyor. Etkinlik 22.00'da başlayacak.

16 Temmuz salı akşamı Hükümet Kadın adlı filmin gösterimi, 23 Temmuz salı akşamı fasıl dinletisi, 30 Temmuz salı akşamı da aşık atışması, ney dinletisi ve semazen gösterisi düzenlenecek.

Köylerdeki etkinlikler de bu azar günü başlayacak. Pazar 21.30'da Karaburç köyünde açık hava film gösterimi yapılacak. 15 Temmuz pazartesi akşamı Çayağzı köyü, 17 Temmuz çarşamba akşamı Suludere köyü, 18 Temmuz perşembe akşamı da Haliller köyünde film gösterimleri aynı saatte yapılacak. Köylerde yaşayan vatandaşlar da açık hava sineması keyfini yaşama olanağı bulacaklar.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğunu ifade eden Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Kirazlıları kutsal ay Ramazan'da düzenlenecek tüm eğlencelere davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz Belediyesi'nden Her Salı Ramazan Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement