Kırıkkale'de Bayram Tatili Trafik Yoğunluğu Azaldı - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de Bayram Tatili Trafik Yoğunluğu Azaldı

Kırıkkale\'de Bayram Tatili Trafik Yoğunluğu Azaldı

Kırıkkale'de Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bayram öncesinde zaman zaman akıcı yoğunluk oluşurken, bazı güzergahlarda da araç trafiğinin azaldığı görüldü. Trafikteki son durum ise 'dron' ile görüntülendi. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketinde yada tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşların Cuma gününden itibaren oluşturduğu trafik yoğunluğu Ramazan'ın son gününde azalmaya başladı. 43 ilin geçiş güzergahı 'kilit kavşak' Kırıkkale'yi kullanan sürücüler, ulaşımda aksama yaşamadan yollarına devam etti. Ankara-Samsun D200 kara yolundaki araçların akıcı şekilde ilerlerken, Kırıkkale-Kayseri D765 kara yolunda da araç geçişinin az olduğu görüldü. Trafik yoğunluğunun az olduğu kara yolu 'dron' ile görüntülendi. Kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıran trafik ekipleri ise denetimlerinde, sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuyor.

09.04.2024 15:22  Güncelleme: 15:23

Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bayram öncesinde zaman zaman akıcı yoğunluk oluşurken, bazı güzergahlarda da araç trafiğinin azaldığı görüldü. Trafikteki son durum ise "dron" ile görüntülendi.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketinde yada tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşların Cuma gününden itibaren oluşturduğu trafik yoğunluğu Ramazan'ın son gününde azalmaya başladı. 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'yi kullanan sürücüler, ulaşımda aksama yaşamadan yollarına devam etti. Ankara- Samsun D200 kara yolundaki araçların akıcı şekilde ilerlerken, Kırıkkale- Kayseri D765 kara yolunda da araç geçişinin az olduğu görüldü. Trafik yoğunluğunun az olduğu kara yolu "dron" ile görüntülendi.

Kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıran trafik ekipleri ise denetimlerinde, sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuyor. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de Bayram Tatili Trafik Yoğunluğu Azaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement