Kırkağaç'ta Tam Donanımlı Ambulans Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Kırkağaç'ta Tam Donanımlı Ambulans Hizmete Girdi

Kırkağaç Devlet Hastanesi döner sermaye imkanlarıyla satın alınan tam donanımlı ambulans yapılan törenle hizmete girdi.

15.02.2012 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkağaç Devlet Hastanesi döner sermaye imkanlarıyla satın alınan tam donanımlı ambulans yapılan törenle hizmete girdi.

Kırkağaç Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan törene İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Erdemir, Kırkağaç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. A. Korkut Kafesçiler, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri Ramis Işık ve Özcan Ergin katıldı.

Kırkağaç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. A. Korkut Kafesçiler, hastaneye ikinci acil müdahale ambulansı olarak satın alınan ve hizmete sunulan ambulansın tam donanımlı olduğunu belirterek, "Ambulans teknolojinin tüm imkanlarını barındırmaktadır. 145 bin lira bedelle tamamen hastanemizin kaynakları ile Devlet Malzeme Ofisinden gerçekleştirdiğimiz bir alımdır" dedi.

Kaymakamı Ali Sırmalı ise ilçede biri evde bakım hizmetlerinde kullanılan iki ambulansın olduğunu, acil durumlarda sıkıntı yaşandığını anlattı. Sırmalı,

"Yeni ambulansımız ile bu sıkıntıların giderileceğine inanıyorum. Ayrıca belediye başkanımızın da önümüzdeki günlerde tam donanımlı bir ambulans alarak hizmete sunacağını belirtti. Böylelikle ilçemizdeki ambulans sayısı 4 e çıkacak" diyerek ambulansın anahtarını 112 acil ambulans şoförüne teslim etti.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırkağaç'ta Tam Donanımlı Ambulans Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement