Kırşehirliler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kırşehirliler İftarda Buluştu

Keçiören’de “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Kırşehirliler iftarda bir araya geldi.

05.07.2015 11:33

Keçiören'de "Hemşehri Buluşmaları" kapsamında Kırşehirliler iftarda bir araya geldi.

Keçiören Belediyesi ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu'nun iş birliği ile "Hemşehri Buluşmaları" kapsamında Kırşehirliler Halil İbrahim Sofrası'nda düzenlenen iftarda buluştu. Abdullah Eroğlu'nun Kur'an tilavetiyle başlayan iftar programına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Pakistan Ankara Büyükelçisi Süheyl Mahmut, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ile Kırşehirli vatandaşlar katıldı. İftarın ardından bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Ak, "Hemşehri derneklerimizi ağırlamaya ve ülkelerle şehirleri buluşturmaya devam ediyoruz. Sınırları aşan kardeşlikle gönül coğrafyamızdaki kültürleri bir araya getiriyoruz. Şu ana kadar 18 ülkeden bine yakın misafiri ağırladık. Böylece o misafirlerimize Keçiören'i, Ankara'yı ve ülkemizi tanıtma şansı yakaladık" dedi.

"Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş'ın memleketindeyiz" diyen Ak, sözlerini "Kırşehirliler'e desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" diyerek bitirdi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ise, yerel yönetimlerle iş birliğine dikkat çektiği konuşmasında Keçiören Belediye Başkanı Ak'tan Keçiören'e bir Kırşehir evi açması talebinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Ak, Gökçınar'a bir vazo hediye etti. Dernek Başkanı Gökçınar da Başkan Ak'a plaket takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehirliler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement