Kitap Fuarı'nda Özgürlük ve Demokrasi Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Kitap Fuarı'nda Özgürlük ve Demokrasi Rüzgarı

Kitap Fuarı\'nda Özgürlük ve Demokrasi Rüzgarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl yedincisini düzenlediği Kitap Fuarı’nda yaşanan özgürlük ve demokrasi rüzgârı Türkiye’ye örnek oldu.

19.05.2015 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl yedincisini düzenlediği Kitap Fuarı'nda yaşanan özgürlük ve demokrasi rüzgarı Türkiye'ye örnek oldu.

7 Haziran seçimleri dolayısıyla çalışmalarını sürdüren siyasi partiler, fuar alanın girişinde mini seçim stantları kurdu. Stantlardan, partilerin siyasi görüş ve seçim çalışmalarının yer aldığı broşürler dağıtıldı.

Özgür ve demokratik bir ortamda çalışmalarını sürdüren siyasi partilerin birbirlerine yönelik centilmen hareketleri ise takdir gördü. Söyleşi için Kocaeli Kitap Fuarı'na konuk olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün de, CHP'nin standını ziyaret ederek, stantta görev yapan gençlerle bir süre sohbet etti. Ergün, CHP standının karşısında duran AK Parti standına da geçerek, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları üyelerinin kendisine verdiği broşürleri inceledi.

Fuarın açılışında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları R. Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Yahya Coşkun bir araya geldi, açılış kurdelesini birlikte kesti. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı da fuarı ziyaret etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kitap Fuarı'nda Özgürlük ve Demokrasi Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement