Kızı Sordu, Erzurum Valisi Öztürk Yanıtladı - Son Dakika
Yerel

Kızı Sordu, Erzurum Valisi Öztürk Yanıtladı

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ün kızı Şeyma Öztürk, eğitim gördüğü okulun yayın organı olan "Fenli Sesi" adlı dergi için babasıyla röportaj yaptı.

02.01.2012 18:07

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ün kızı Şeyma Öztürk, eğitim gördüğü okulun yayın organı olan "Fenli Sesi" adlı dergi için babasıyla röportaj yaptı.

Erzurum Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nde okuyan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ün kızı Şeyma Öztürk, okul müdürü Yavuz Kali, edebiyat öğretmeni Süleyman Algan, öğrenciler Selime Nur Özkurt ve Ahmet Mert Bebek ile birlikte Valilik binasına geldi.

Şeyma Öztürk, babası ve aynı zamanda Erzurum Valisi olan Sebahattin Öztürk ile makamında bir araya gelerek, eğitim kurumunun yayın organı olan "Fenli Sesi" adlı derginin 2012 yılı sayısı için röportaj yaptı.

Kızı Şeyma ve diğer öğrencilerin sorularını cevaplandıran Vali Öztürk, dergiye verdiği demeçte, İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nin kentteki eğitim hayatına önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Öztürk, "İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin sadece Erzurum'a değil, Türkiye'ye hatta dünyaya yön verecek bireyler olarak yetiştirilmesi gerekiyor. Şu anda tıp fakültelerine Türkiye'de en fazla öğrenci veren okul İbrahim Hakkı Fen Lisesi'dir. Aynı zamanda bir veli olarak, 10. sınıfta eğitim gören kızımın da bu okulda okumasından dolayı memnun olduğumu belirtmeliyim" dedi.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızı Sordu, Erzurum Valisi Öztürk Yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement