Kızılay'dan İskilip'te 225 Ünite Kan Topladı - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan İskilip'te 225 Ünite Kan Topladı

Kızılay\'dan İskilip\'te 225 Ünite Kan Topladı

Türk Kızılay’ı Çorum Kan Bağışı Merkezi tarafından İskilip ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 225 ünite kan toplandı.

11.06.2014 17:29

Türk KızılayÇorum Kan Bağışı Merkezi tarafından İskilip ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 225 ünite kan toplandı.

Türk Kızılay'ı Çorum Kan Bağışı Merkezi ve İskilip Kızılay Şube Başkanlığı tarafından Şehir Parkı'nda düzenlenen kampanyaya Belediye Başkanı Recep Çatma da destek verdi. Her üç ayda bir düzenli olarak kan bağışında bulunan başkan Çatma, sağlıklı tüm bireyleri de bağışta bulunmaya davet etti.

Kızılay İskilip Şube Başkanı Mehmet Koca, kampanya kapsamında 225 ünite kan toplandığını açıkladı. Kan bağışının önemine dikkat çeken Koca, kurtulacak bir hayatın bağışlanan kanlara bağlı olduğunu ifade ederek, kampanyaya hedeflerinin üzerinde katılım gerçekleştiğini ve 225 ünite kan topladıklarını belirtti.

Dünyanın hangi bölgesinde olursa olsun yardıma ihtiyacı olan kim varsa ona ilk yardım elini Kızılay'ın uzattığını dile getiren Koca, "Türk insanı her zaman darda olan insanların yardımına koşmuştur. Sadece Türkiye'de değil, dünyanın neresinde olursa olsun Kızılay her zaman yardıma muhtaçların yanında olmuştur. Yardım konusunda tüm Türk insanı gibi İskilipli insanlarımızda her zaman duyarlı olmuşlardır. Ben şahsım ve temsil ettiğim kurumum adına yardımda bulunan herkese teşekkür diyorum" şeklinde konuştu.

Kampanya sonunda Kızılay yetkilileri tarafından kampanyaya verdikleri destekten dolayı Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma'ya teşekkür belgesi verilirken, Kızılay'a yardımda bulunan işadamları Süreyya Kavlu ile İbrahim Ayhan'a plaket verilirken, gönüllü bağışçılar madalya ile ödüllendirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan İskilip'te 225 Ünite Kan Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement