Kocaeli'deki Fabrika İşçilerinin Eylemi - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'deki Fabrika İşçilerinin Eylemi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (GOSB) bir fabrikanın önünde, iş akitlerinin feshedilmesini nedeniyle eylem yapan 24 işçiyi ziyaret etti.

30.09.2015 22:11

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (GOSB) bir fabrikanın önünde, iş akitlerinin feshedilmesini nedeniyle eylem yapan 24 işçiyi ziyaret etti.

Aroma üreten fabrikanın önündeki işçilerle bir araya gelen Perinçek, işçilerin protesto amacıyla başlarına geçirdikleri çuvalları çıkarttı.

Perinçek, burada yaptığı konuşmada, her anne ve babanın evine, çocuklarına ekmek götürememenin ne demek olduğunu bildiğini söyledi.

İşsiz kalmanın en ağır durum olduğunu dile getiren Perinçek, "O yüzden acınızı yürekten duyuyor ve paylaşıyoruz. Bu mücadeleniz başarıyla sonuçlanacaktır. Şanslısınız, çok iyi bir sendikanız var. Bu bizim için bir güvencedir. O bakımdan şanslısınız" diye konuştu.

İşçilerin haklılığını anlaşılacağını vurgulayan Perinçek, "Bunun için elimizden geleni yapacağız. Yürekten başarılar diliyorum. Bu başarıyı davul zurna ile kutlayacağız" ifadesini kullandı.

Perinçek'in ziyaretinde, Vatan Partisi Gebze İlçe Başkanı Murat Cirit ve partililer ile Tek Gıda-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri İbrahim Ören ve sendika yetkilileri hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'deki Fabrika İşçilerinin Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement