Kocasinan Belediyesi; 7 projenin temelini attı, 5 projenin de açılışını yaptı - Son Dakika
Yerel

Kocasinan Belediyesi; 7 projenin temelini attı, 5 projenin de açılışını yaptı

Kocasinan Belediyesi; 7 projenin temelini attı, 5 projenin de açılışını yaptı

Yazın olduğu gibi sonbaharda da 7 projenin temelini atarken 5 projenin de açılışını gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi'nin yatırımlarıyla Kocasinan, her alanda cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

16.11.2021 12:36  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazın olduğu gibi sonbaharda da 7 projenin temelini atarken 5 projenin de açılışını gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi'nin yatırımlarıyla Kocasinan, her alanda cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnsan ve sosyal odaklı projelere imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Yaptığımız hizmetlerle Kocasinan, her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve güzelleşiyor" dedi.

Tüm alanda her sosyal dokuya uygun yatırımların yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'da spordan sanata, kültürden eğitime her alanda hizmet sunan yaşam alanları inşa ettiklerini ve yapılan hizmetlerle Türkiye'deki diğer belediyelere örnek olduklarını söyledi. Kocasinan'ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösterdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, ilçenin konforlu ulaşım ağından sosyal odaklı projelerine, kentsel dönüşümden sosyal tesislerine, kültürel ve eğitim hizmetlerinden her yaştan vatandaşın faydalandığı projeleri hayata geçirdiklerine işaret ederek, "Mutlu ve huzurlu insanların şehri; Kayseri'miz, en güzel hizmetleri hak etmektedir. Bu doğrultuda 'İşimiz Gücümüz Kocasinan' parolasıyla dur durak bilmeden daha fazla proje ve yatırımları şehrimize kazandırıyoruz. Hemşehrilerimin ihtiyaçlarına cevap verecek bütün hizmetleri, Kocasinan'ın farkıyla hizmete sunuyoruz. Asla yapılanları yeterli saymadan, hep daha fazlası ve daha iyisi diyerek kendimize yeni hedefler çiziyor, yeni projeler hazırlıyoruz. Yaşadığımız çevrenin; bizlere büyüklerimizden aldığımız ve çocuklarımıza miras olarak bırakacağımız en önemli varlığımız olduğunun şuuru içerisindeyiz. Sadece bilindik belediyecilik hizmetleri yapmakla kalmıyoruz. Yenilikçi bir anlayış ile teknolojiyi iyi kullanarak ilçe sakinlerimize standartları yüksek hizmetler sunuyoruz. 7'den 70'e herkesin Belediye Başkanı olabilme şuuru ile her yaşa, her sosyal dokuya uygun projeler üretiyoruz. Bütün gayretimiz, Kayseri'nin değerini artırmaktır " ifadelerine yer verdi. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan ve Kayseri için çalışmaya ve üretmeye hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi. Kocasinan Belediyesi'nin sonbaharda yaptığı yatırımlar;

Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında; Yeşil Mahalle, Seyrani, Ertuğrulgazi, Yunusemre ve Uğurevler Mahallesi'nde yeni konutların temeli atıldı.

Sağlıklı beslenmek isteyenlere ve çölyaklılara yönelik 'Glütensiz Kayseri Mutfağı' Projesi için protokol imzalandı.

Kayseri Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma Vakfı (KAYEMA) ve diğer sosyal gruplarla birlikte on binlerce ağaç toprakla buluştu ve 40'dan fazla ilçeye yeşil alan kazandırıldı.

Ahilik Projesi Yarışmaları kapsamında Ahi Evran-ı Veli'yi anmak ve ilkelerini yaşatmak amacıyla söyleşi ve tiyatro gösterisi düzenlendi.

Cırgalan Mahallesi Şerife-Hacı Veli Demir Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atıldı ve aynı bölgede Mehmet Zahid Kotku Cami'nin açılışı gerçekleştirildi.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Uğurevler' e kazandırılan Aile Sağlık Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Çiftçilere, Anadolu'da ilk ıslah edilen ve 28 kromozomu ile genetiği bozulmadan günümüze kadar gelen gacer buğdayı dağıtıldı.

Kocasinan Belediyesi tarafından restore edilen Güneşli Mahallesi'ndeki 2 asırlık tarihi Jandarma Konağı'nın açılışı gerçekleştirildi.

İlçede yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri kişilere haftanın yedi günü bir öğünlük sıcak yemek hizmeti hayata geçti.

Kocasinan Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yaptırılan Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nun açılışı yapıldı.

Yeşil Mahallede yenisi yapılan Ünal Cami, ibadete açıldı.

Yenileme çerçevesinde 90'dan fazla farklı noktada; asfalt, yol ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar olabildiğince hızlı bir şekilde yapılarak, vatandaşların hizmetine sunuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocasinan Belediyesi; 7 projenin temelini attı, 5 projenin de açılışını yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement