Komşu Kentlerin Vekillerinden Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Komşu Kentlerin Vekillerinden Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret

Komşu Kentlerin Vekillerinden Yılmaz Büyükerşen\'e Ziyaret

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

24.01.2023 14:49  Güncelleme: 14:55

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e yönelik nezaket ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve beraberindekiler, Başkan Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Köksal ve Büyükerşen, iki komşu kentin ortak sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap da Başkan Büyükerşen ile makamında bir araya geldi. Misafirperverliği dolayısıyla Başkan Büyükerşen'e teşekkür eden Milletvekili Kasap, Başkan Büyükerşen'in belediyecilik çalışmalarında ülkeye örnek olduğunu belirtti. Başkan Büyükerşen de nazik ziyareti için Milletvekili Kasap'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Komşu kentlerin ortak sorunları ve ortak çözüm önerileri konusunda karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretler, çektirilen fotoğraflar ile sona erdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Komşu Kentlerin Vekillerinden Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement