Konya Milli Takımın Yanında - Son Dakika
Yerel

Konya Milli Takımın Yanında

Konya Milli Takımın Yanında

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehir olarak Konya’da oynanan Letonya ve Hollanda milli maçlarından başarıyla geçtiklerini belirterek, 13 Ekim’deki İzlanda maçında da şehrin en güzel şekilde temsil edileceğini söyledi.

09.10.2015 15:30

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehir olarak Konya'da oynanan Letonya ve Hollanda milli maçlarından başarıyla geçtiklerini belirterek, 13 Ekim'deki İzlanda maçında da şehrin en güzel şekilde temsil edileceğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Milli Takım'ın 13 Ekim'de Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynayacağı İzlanda maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Kayacık Spor Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya spor Başkanı Ahmet Şan, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şube Başkanı İsmet Karababa ile basın mensupları katıldı. Konuşmasına Kayacık Tesisleri hakkında bilgi vererek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şu anda 3 antrenman sahası bulunan tesise yılsonuna kadar zeminden ısıtmalı dördüncü bir antrenman sahası daha yapacaklarını söyledi. Konya'nın hem sporda hem de diğer alanlarda farklı hedeflerle yürümesi, vizyonu üstlerde tutması gereken bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, stadyumu sadece lig maçlar için değil, milli maçlar ve uluslararası şampiyonaların da oynanması için yaptıklarını ifade etti.

Konya'nın Letonya ve Hollanda milli maçlarından başarıyla geçtiğini belirten Başkan Akyürek, "Şimdi yeni bir sınav veriyoruz. İzlanda milli maçında da aynı şekilde taraftarlarımızın, hemşerilerimizin, Konya basınının Konya'mızı en iyi şekilde temsil etmelerini istiyoruz. Konya artık Milli Takım şehri oldu. Konya stadı milli stat konumuna yükseldi. 42 bin kişilik milli koro, taraftar topluluğumuz milli takımı sonuna kadar destekledi. İzlanda milli maçını Konya'ya aldıran Konya taraftarıdır. Bu nedenle taraftar gruplarımıza ve Konyalı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İzlanda milli maçında da stadyumumuzu kırmızı-beyaz donatılmış şekilde yeniden görmek istiyoruz" dedi.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar da, tüm spor adamlarının stadyumu ve taraftarı beğendiğini belirterek, hem stadyum hem de diğer spor yatırımları için Başkan Akyürek'e teşekkür etti. Çınar, "Stadyum ve tesisler, spor alanında Konya'nın 100 yılını kurtardı. Bu hizmetlerle sadece spor açısından değil, Konya basını olarak da sınıf atladık" diye konuştu.

Başkan Akyürek daha sonra basın mensupları ile birlikte Kayacak Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Milli Takımın Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement