Kocaeli'nin Körfez ilçesinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Körfez Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını hızlı ve etkili bir şekilde başladı.
Körfez ilçesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gereken tedbirleri alan Körfez Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğünden oluşturulan ekipler sabah erken saatten itibaren yoğun mesai yaptı. İlimtepe bölgesinde yoğunlaşan kar yağışı sabah saatlerinde kentin geneline hakim oldu. Gece yağan kar sebebiyle İlimtepe bölgesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için belediye ekipleri gece geç saatlerde çalışmalara başladı. Kapanması muhtemel yollara Körfez Belediyesi iş makineleriyle anında müdahale ederken, tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürdü. Belediye ekipleri, özellikle karlanma ve buzlanmaya karşı ana cadde ve sokaklar ile birlikte okul ve dolmuş güzergahları ile yaya yürüyüş alanları da temizleniyor. Halkın güvenliğini en ön planda tutan Körfez Belediyesi okul bahçelerinde de tuzlama çalışması gerçekleştirdi.
Oluşturulan ekipler iki tuzlama, iki greyder, yedi Jcb, iki kar küreme aracı, bir traktör ile Orhan Kent, Kalıcı Konutlar, Yaşam Kent, Belen Köyü, Dere Köy yollarında ve kaldırımlarında çalışmalar gerçekleştiriyor. - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Körfez Belediyesinin Karla Mücadelesi Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.