Korkuteli'de Sürücülere Trafik Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Sürücülere Trafik Uygulaması

Korkuteli\'de Sürücülere Trafik Uygulaması

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri tarafından şehir merkezinde kırmızı ışık ve trafik uygulaması yapıldı.

29.06.2014 13:35

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri tarafından şehir merkezinde kırmızı ışık ve trafik uygulaması yapıldı. Antalya Caddesi AKEDAŞ önünde yapılan kırmızı ışık ve genel trafik uygulamasında emniyet kemeri ve evrak kontrolü yapıldı.

Şehir içi kırmızı ışık uygulamasının farklı caddelerde farklı saatlerde yapılmaya devam edileceği bildirildi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, uygulamayla ilgili verdiği bilgide "Yaz dönemi ve ilçe nüfusunun artmasıyla ilçe merkezinde uygulamalara yoğunluk verdik. Araç sürücülerinden araçlarının cinslerine göre yerleşim yeri içindeki hız limitlerine uymaları, araçlarının teknik bakımlarını zamanında yaptırmaları ve gerekli belgeleri yanlarında bulundurmaları, mevsim şartlarının da göz önüne alınarak araçlarında bulundurması gereken malzemeleri tam ve eksiksiz olarak araçta bulundurmaları gerekiyor" dedi.

Amaçlarının kimsenin canını yakmak olmadığını belirten Ağlamaz, "Bizlerin görevi herkesin kurallara uymasını sağlamak. Bu yönde yapmış olduğumuz uygulamalara devam edeceğiz. Trafikte herkes sadece kendi hayatından değil herkesin hayatından sorumlu" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Sürücülere Trafik Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement