Köy Okullarındaki Çocuklara Bere, Atkı ve Eldiven Ördüler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Köy Okullarındaki Çocuklara Bere, Atkı ve Eldiven Ördüler

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Köy Okullarındaki Çocuklara Bere, Atkı ve Eldiven Ördüler

Köy okullarındaki çocuklara bere, atkı, eldiven gibi daha birçok yardımı ulaştırmayı amaçlayan Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Trabzon Gönüllüleri’nin çalışmaları devam ediyor.

Köy okullarındaki çocuklara bere, atkı, eldiven gibi daha birçok yardımı ulaştırmayı amaçlayan Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin Trabzon Gönüllüleri'nin çalışmaları devam ediyor.

Dernek gönüllüsü Zeynep Dereli'nin evinde örgü yapıp köy okullarındaki çocuklara bere, atkı ve eldiven dağıtması ile başlayan ve "Sen de ör" adıyla yaygınlaşan proje sosyal medya üzerinden yaygınlaştı.

Mutluluğun Adresi Derneği Başkanı Abdullah Özkan'ın da katılımı ile proje kapsamında örülen bere, atkı ve eldivenler Trabzon'da Arsin Yeşilyalı Köyü İlköğretim Okulu'nun ardından Yomra Oymalıtepe İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere dağıtıldı. - TRABZON

Kaynak: İHA