Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nde Yeni Futbol Sahası Projesi - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nde Yeni Futbol Sahası Projesi

Köyceğiz Toparlar Mahallesi\'nde Yeni Futbol Sahası Projesi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Toparlar Futbol Sahası, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında yenilenerek hizmete açılacak. Yapımı devam eden saha, doğal çim yüzeyli olacak ve çelik konstrüksiyon tribün, aydınlatma ve soyunma odalarıyla donatılacak. Proje tamamlandığında gençlere daha iyi spor imkanları sunulacak.

03.02.2024 13:01

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Futbol Sahası, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen proje çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenerek hizmete açılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Köyceğiz Toparlar Mahallesi'ne doğal çim yüzeyli futbol sahası inşaatı devam ediyor. Köyceğiz ilçesi yeni bir spor kompleksiyle donatılmaya hazırlanıyor. Köyceğiz Toparlar Mahallesi'ne doğal çim yüzeyli futbol sahası, kapalı çelik konstrüksiyon portatif tribün, saha aydınlatması ve sporcu soyunma odaları inşa ediliyor. İnşaat çalışmaları hızla ilerliyor ve tamamlanmasıyla birlikte gençlere daha iyi spor imkanları sunulacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nde Yeni Futbol Sahası Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement