Kulalı'dan, Müsiad Çorum Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kulalı'dan, Müsiad Çorum Şubesi'ne Ziyaret

Kulalı\'dan, Müsiad Çorum Şubesi\'ne Ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Nurettin Kulalı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

12.03.2015 13:47

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Nurettin Kulalı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi'ni ziyaret etti.

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve partililerin hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan milletvekili aday adayı Nurettin Kulalı, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmet Köksal'a yeni görevinde başarılar diledi.

Ülkenin kalkınmasında sanayici ve işadamlarımızın önemli bir katkısının olduğunu vurgulayan Nurettin Kulalı, "AK Partinin 2023 yılı hedefleri doğrultusunda iş dünyasından bu katkının daha da artarak devam edeceğine inancımız tam. AK Partinin büyük ve güçlü Türkiye hedefine katkı sağlamak ve bu uğurda canla başla çalışmak için 7 Haziranda yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde AK Partiden aday adayı oldum" dedi.

MÜSİAD Başkanı M. Ahmed Köksal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kulalı'ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.

ÇORUM'UN TARIM POTANSİYELİ İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Kulalı ve beraberindekiler daha sonra Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Kulalı, Çorum'un tarım ve ziraat açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu, bu potansiyelin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Seçim çalışmaları kapsamında gösterilen ilginin azimlerini artırdığını dile getiren Kulalı, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulalı'dan, Müsiad Çorum Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement