Antalya'nın Kumluca ilçesi Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirdi.
Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında açılış konuşması yapan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, gündem maddelerini okuyarak meclis üyelerini bilgilendirdi, daha önceki dilekçeler görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapılacağı alanda imar tadilatı gerçekleştirdi.
Toplantıda Bağlık Mahallesi'ne yapılması istenilen paketleme tesisi, Göksu Mahallesi'ndeki anaokulunun yerinde SGK binası yapılması için hizmet alanı değişikliği, Karşıyaka Mahallesi'nde yeni bir caminin yapılması imar değişiklikleri oy birliği ile kabul edildi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Kumluca Belediye Meclisi Eki Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.