Kuran Kursu Öğrencilerine Dondurma Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Kuran Kursu Öğrencilerine Dondurma Dağıtıldı

Kuran Kursu Öğrencilerine Dondurma Dağıtıldı

Erzincan Gönüllü Gençliği tarafından yaz Kur-an Kurslarına giden öğrencilere 5 bin adet dondurma dağıtıldı.

15.08.2013 14:50  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Gönüllü Gençliği tarafından yaz kur-an kurslarına giden öğrencilere 5 bin adet dondurma dağıtıldı. Çocuklar dondurma alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı

Kızılay Mahallesi Kızılay Camii Kur-an Kursunda düzenlenen programla Erzincan Gönüllü Gençliği adına Faruk Kocatürk tarafından 3 bin adet dondurma Kur-an Kursuna gelen öğrencilere dağıtıldı.

Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Belediye Başkan Vekili Osman Terzioğlu, il müftülüğü personeli ile kuran kursuna giden öğrenciler ve aileleri katıldı.

Erzincan Gönüllü Gençliği adına konuşan Faruk Kocatürk, hayır sever vatandaşların desteği ile geçen yıl 3 bin öğrenciye dondurma dağıttıklarını, bu yıl ise bu sayıyı artırarak 5 bine çıkardıklarını söyledi. Kocatürk, amaçlarının kuran kursuna giden öğrencilerin motivasyonunu artırmak, onlara küçükte olsa bir hediye sunmak olduğunun altını çizdi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Ahmet Türköz ve beraberindekiler çocuklara dondurma dağıttı. Dondurma alabilmek için birbirleriyle yarışan öğrenciler ise kendilerini sevindiren Erzincan Gönüllü Gençliği'ne teşekkür etti.

5 bin adet dondurma yaklaşık 15 dakika içerisinde tükendi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuran Kursu Öğrencilerine Dondurma Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement