Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nde İftar - Son Dakika
Yerel

Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nde İftar

Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreterliği\'nde İftar

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, kent protokolü ve çalışanlarına iftar yemeği verdi.

18.07.2013 13:52  Güncelleme: 13:55

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, kent protokolü ve çalışanlarına iftar yemeği verdi.

İftar sonrası bir açıklama yapan Vali Yılmaz, "Emekli olan kardeşlerimize Allah uzun, sağlıklı ömür versin. Aramızdan ayrılıyorlar belki ama bu camiadan ayrılmayacaklarını ümit ediyorum. Aileleriyle beraber huzur dolu, sağlık dolu, ramazanlara kavuşmalarını diliyorum. Bu vesileyle de arkadaşlarımız ramazan ayı nedeniyle belki biraz daha yoğun ve zor şartlar altında çalışıyorlar ama inşallah bu iş sezonunu da kazasız, belasız, başarılı bir şekilde tamamlarız" dedi.

Sendika yetkililerine de teşekkür eden Vali Şerif Yılmaz, "Yine, gelenek haline getirilen bu yemeğin birliğimize, beraberliğimize, dayanışmamıza, kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum. Gelecek bayramı da şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.

İl Özel idaresi Genel Sekreterliği tarafından verilen iftara Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan, Vali Yardımcıları Haluk Saygı ve Mustafa İngenç, İl Genel Meclis Başkanı Seyitömer Durmuş, Daire müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri ve personel katıldı.

Emekli olan personele plaketleri Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu ve Alim Işık tarafından verildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nde İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement