Kütahyalı 'gazeteciler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Kütahyalı 'gazeteciler Günü'nü Kutladı

Kütahyalı \'gazeteciler Günü\'nü Kutladı

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ve Özel Medlina Hastanesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

10.01.2012 15:16

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ve Özel Medlina Hastanesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Özel Medlina Hastanesi'nin Toplantı Salonunda düzenlenen yemekli programa Vali Yardımcısı Haluk Saygı, Belediye Başkanı Mustafa İça, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Nuh Kalkan, Müftü Mustafa Üskülüplü, Defterdan Mehmet Saygı, Kütahya Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdiresi Hamiyet Özkalay, Medline Hastanesi Başhekimi Ahmet Şanlı, Medlina Hastanesi Mesül Müdürü Hüseyin Tümtaş, Medlina Hastanesi Mesül Müdür Yardımcısı Arif Tekeli, çok sayıda Kütahya'da ve ilçelerinde görev yapan gazeteci katıldı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, programa katılan tüm herkese teşekkür ederek "Anadolu'da ise çalışan gazeteci meslektaşlarımız bu işi severek ve kamuoyu hizmeti olarak gördükleri için fedakarlıkla çalışmaktalar. Belki hak ettikleri ücretleri alamıyorlar. Ama gazete ve televizyon sahipleri de aynı fedakarlıkla çalışarak bu görevi yerine getiriyorlar. Bu anlamda yetkililerimize şunu söylemek istiyorum, yerel basınımızın mutlaka ve mutlaka desteklenmesi lazım. Eğer verimli hizmet almak istiyorsak desteklemenin yapılması şart" diye konuştu.

Tunçoğlu, Kütahya Basınının yapmış olduğu haberlerde yıkıcı değil yapıcı çalışmalar yaptığını da sözlerine ekledi.

Programda Vali Yardımcısı Haluk Saygı, Belediye Başkanı Mustafa İça ve Medlina Hastanesi Başhekimi Ahmet Şanlı birer konuşma yaparak basın mensuplarının gününü kutladılar. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahyalı 'gazeteciler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement