Kutbo Tse Belgesini Aldı - Son Dakika
Yerel

Kutbo Tse Belgesini Aldı

Kutbo Tse Belgesini Aldı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Ticaret Borsası 6 aylık çalışmanın ardından 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesini almaya hak kazandı.

19.11.2014 09:56

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Ticaret Borsası 6 aylık çalışmanın ardından 9001: 2008 Kalite Yönetim Belgesini almaya hak kazandı.

Kumluca Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen törenle yetkililer tarafından kalite belgesi teslim edildi. Kalite Yönetim Belgesi teslim törenine TSE Akdeniz Bölge Koordinatörü Rıfat Kabukçu, TSE Asansör Proje Koordinatörü Hüseyin Özdamar, TSE Belgelendirme Uzmanı Rıza Kantekin, KUTBO Başkanı Fatih Durdaş ve oda yönetimi katıldı.

KUTBO Başkanı Fatih Durdaş yaptığı konuşmada, "Borsa olarak üyelerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilmek için yasaların bize verdiği yetkiler çerçevesinde faaliyetlerimizi kaliteden ödün vermeden zamanında ve istenen şartlarda yapılmasını sağlamak, personelin sürekli eğitimi ile üye memnuniyetini üst düzeyde gerçekleştirmek güncellenen kalite hedeflerimizle dinamik yapımızı korumak ve kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek için kalite belgesi almaya başvurduk. 6 aylık bir süreçten sonra kalite yönetim belgesi almaya hak kazandık. Bu süreçte sabır gösteren personelimize ve üyelerimize teşekkür ederiz. Bize bu belgeyi takdim etmeye gelen büyüklerimize de şükranlarımızı sunarız" dedi. TSE Akdeniz Koordinatörü Rıfak Kabukçu ise konuşmasında şunları kaydetti:

"Bu kuruluş temeli ticarete dayanan bir kuruluştur. Dünyada gıda üreten ülkeler hızla gelişmektedir. Gıda üretmezde sadece sanayi ile ülkeyi kalkındırmaya çalışırsak, yanılmış oluruz. Ben KUTBO üyelerine kaliteli ticaretten ve kaliteli tarımsal üretim yapmanızı tavsiye ediyorum. Ülkemizin ayakta kalması buna bağlıdır. Kalite yönetim belgesi almaya başvurmanızdan dolayı başta Başkan Fatih Durdaş olmak üzere tüm üyelerinizi ve personelinizi kutluyorum. Hayırlı olsun."

TSE Akdeniz Koordinatörü Rıfak Kabukçu, KUTBO Başkanı Fatih Durdaş'a Osmanlı Döneminde Dünyanın ilk Kalite Yönetim Belgesini uygulayan Sultan 2. Beyazıd Han'ın resminin olduğunu plaketi hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutbo Tse Belgesini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement