Kutlu Doğum Kermesine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Kermesine Yoğun İlgi

Kutlu Doğum Kermesine Yoğun İlgi

Aydın İl Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kur'an Kursları yararına düzenlediği 'Kutlu Doğum Kermesi' büyük ilgi gördü.

15.04.2013 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kur'an Kursları yararına düzenlediği 'Kutlu Doğum Kermesi' büyük ilgi gördü.

Aydın İl Müftülüğü'ne bağlı Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrenciler ve kurs öğretmenleri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında geçen yıllarda da gerçekleştirdikleri kermes etkinliğini bu yılda sürdürdü.

Sevgi Yolu'nda Kur'an Kursu öğrencileri yararına düzenlenen kermese Aydın Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çok, Aydın Müftülüğü personelleri ve davetliler katıldı.

Büyük ilgi gören kermeste, din görevlilerinin eşleri ve bağışlarla temin edilen malzemeler satıla sunuldu. Aydın'da üç gün devam edecek kermesten elde edilecek gelir, Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

Gerçekleşen etkinlik hakkında bilgiler veren Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çok, "Kutlu Doğum haftasında düzenlediğimiz bu etkinlikte Kutlu Doğum Haftası'nın önemine dikkat çekerek birlik ve beraberliği sağlamak istedik. İçinde bulunduğumuz haftada yıllardan bu yana kermes programı düzenlemekteyiz. Kur'an Kursu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla bu programları düzenliyoruz . Buradan elde edeceğimiz gelirleri yine Kur'an Kurslarımız ve öğrencilerimizin binamızın ihtiyaçlarını gidermede kursumuzun faaliyetlerini devam ettirmede kullanacağız. Bu vesileyle bu faaliyetlerin yapılmasında emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Kermesine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement