Kutso'ya 'Tebrik' Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kutso'ya 'Tebrik' Ziyaretleri Sürüyor

Kutso\'ya \'Tebrik\' Ziyaretleri Sürüyor

Mayıs ayında yapılan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinde göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na 'tebrik' ziyaretleri devam ediyor.

19.06.2013 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mayıs ayında yapılan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinde göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na 'tebrik' ziyaretleri devam ediyor.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Orcia Otomotiv Yan Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yetkilileri Okan Yılmaz, Sabri Topçu, Hikmet Terzioğlu, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Sevim Güral Olgun ile TOBB Kütahya Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Zafer Bintepe ve beraberindeki girişimci kurulları üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, mesleki eğitimin önemine değinerek, öğrencilerin iş başında yetiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Güral, çalışanların olduğu kadar işverenlerin eğitiminin de önemli olduğuna değinerek, TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları üyelerine, yeni yönetim tekniklerine dair eğitim almalarını ve kendilerini geliştirme kurallarını öğrenmelerini tavsiye etti.

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Sevim Güral Olgun, kurul olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi vererek, girişimcilerin yüreklendirilmesi ve desteklenmesi, yeni girişimlerin oluşması ve mevcut girişimcilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalara devam edileceğini ifade etti.

TOBB Kütahya Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Zafer Bintepe ise, KUTSO hizmet binasında girişimci kurullarına çalışma odası tahsis edilmesinden ve KUTSO meclis toplantılarına davet edilmelerinden dolayı teşekkür ederek, bu konularda duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutso'ya 'Tebrik' Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement