Lise Öğretmen ve Öğrencilerinden Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Lise Öğretmen ve Öğrencilerinden Kaymakama Ziyaret

Lise Öğretmen ve Öğrencilerinden Kaymakama Ziyaret

Van’ın Saray ilçesinde Ahmet Nacar Çok Programlı Lisesi yönetimi ve öğrencileri, Kaymakam Ahmet Can Pınar’ı makamında ziyaret etti.

17.05.2014 16:44

Van'ın Saray ilçesinde Ahmet Nacar Çok Programlı Lisesi yönetimi ve öğrencileri, Kaymakam Ahmet Can Pınar'ı makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Beytullah Yağız beraberinde Müdür Başyardımcısı Emrah Denizli, Müdür Yardımcısı Ayça Denizli ve okul öğrencileri ile birlikte ilçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Pınar, "Bu ziyaretten çok memnun kaldım. Bu öğrenciler bizim için çok özel. Öğrencilerin vermiş olduğu hediyeler hayatımda aldığım en anlamlı hediyelerdir. Ülkemizin geleceği olan genç nesillerimizin yetişmesinde öğretmenlerin payı büyüktür. Eğitim adına yapılabilecek her çalışmaya açığız. Ahmet Nacar Çok Programlı Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum"dedi.

Öğrenciler, 2013-2014 eğitim öğretim yılı boyunca Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) hazırlıkları çerçevesinde sayın Kaymakamımız Ahmet Can Pınar'ın maddi ve manevi destekleri için çiçek hediye ederek kendilerine teşekkür ettiler. Okul Müdürü Beytullah Yağız da sayın Kaymakamımıza okullarına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür amaçlı plaket takdim etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lise Öğretmen ve Öğrencilerinden Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement