Faciada yaralanan damadından haber bekleyen kayınvalide: "Damadımın babası da madenciydi - Son Dakika
Yerel

Faciada yaralanan damadından haber bekleyen kayınvalide: "Damadımın babası da madenciydi

Faciada yaralanan damadından haber bekleyen kayınvalide: "Damadımın babası da madenciydi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde bekleyişleri sürüyor Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavileri devam eden madencilerin yakınlarının bekleyişleri sürüyor.

16.10.2022 12:48  Güncelleme: 13:36

Faciada yaralanan damadından haber bekleyen kayınvalide: "Damadımın babası da madenciydi

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde bekleyişleri sürüyor

İSTANBUL - Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavileri devam eden madencilerin yakınlarının bekleyişleri sürüyor. Yaralı madencilerden Remzi Taşkömür'ün babasının da madenci olduğunu söyleyen kayınvalide Fatma Özdemir, "Damadımın babası da madenciydi, daha önce sırtına ocakta taş düşmüştü" dedi.

Bartın'daki maden faciasında yaralanan 11 madenciden 6'sı Sağlık Bakanlığına bağlı iki ambulans uçakla İstanbul'a getirilmişti. Yaralı madencilerin tedavileri Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde devam ederken, yakınları da endişeli halde beklemeye devam ediyor. Hastane yönetimi refakatçi ailelerin dinlenmesi için özel bekleme ve dinlenme odaları hazırlayıp, ailelere bilgiler verdi. Ailelerden edinilen bilgiye göre Sağlık Bakanlığı tarafından destek olunması açısından psikososyal destek ekip de ailelerin yanından ayrılmıyor. Yaralı madencilerden Remzi Taşkömür'ün yakınları ise duygu ve düşüncelerini anlattı.

"Remzi maden ocağından kendi çabalarıyla çıkmış"

Taşkömür'ün kendi çabasıyla madenden çıktığını belirten eniştesi Adem Bayrak, "13 yıldır madende çalışıyordu. Remzi'nin Bartın'daki yeğeni arayıp maden ocağında patlama olduğu söyledi. Remzi maden ocağından kendi çabalarıyla çıkmış. Bartın'da gerekli müdahale yapıldıktan sonra İstanbul'a sevk etmişler. Şuan yoğun bakımda yanıkları var ve durumu biraz kritik. 17,11 ve 8 yaşında çocukları var" şeklinde konuştu.

"Damadımın babası da madenciydi, daha önce sırtına ocakta taş düşmüştü"

Madenci Taşkömür'ün kayınvalidesi Fatma Özdemir, "Yakınlarımız internetten duyup haber verdi. Televizyondan izledik isim vermedikleri için sabaha kadar bir şey bilmiyorduk. Damadımın babası da madenciydi. 11-12 yıldır bu mesleği yapıyor. Daha öncede maden ocağında sırtına taş düşmüştü" ifadelerini kullandı.

Faciada yaralanan damadından haber bekleyen kayınvalide: "Damadımın babası da madenciydi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Faciada yaralanan damadından haber bekleyen kayınvalide: 'Damadımın babası da madenciydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement