Malatya'da U-17 Ligi Pazar Günü Başlayacak - Son Dakika
Yerel

Malatya'da U-17 Ligi Pazar Günü Başlayacak

Malatya\'da U-17 Ligi Pazar Günü Başlayacak

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Yeşiltepe'ye yapılacak yeni sahanın Malatya amatörü için büyük önem taşıdığını kaydetti.

13.01.2012 11:38

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Yeşiltepe'ye yapılacak yeni sahanın Malatya amatörü için büyük önem taşıdığını kaydetti.

Özdemir, yeni bir sahanın Malatya amatörünü uzun yıllar sıkıntıdan kurtaracağını belirterek, "Malatya'da 35 spor kulübü ve 120 takımımız bulunuyor. Yılda bin 300 dolayında müsabaka oynanıyor. Bunun yanında 44 Malatyaspor, Malatyaspor ve Orduzuspor takımlarımızda Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele ediyor. Müsabakalarımız malumunuz odluğu üzere Yeşiltepe, İnönü Üniversitesi, Orduzu ve Yeşilyurt sahalarında oynanıyor. Buda yeni bir sahanın gerekliliğini ortaya en iyi şekilde koyuyor. Bu anlamda ciddi

gelişmeler oldu. Malatya Belediye Başkan Yardımcımız ve Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanımız Ertan Mumcu bu anlamda önemli açıklamalarda bulundu. İnşallah 2012 yılında sahamız yapılır ve amatörümüz biraz daha rahatlar" dedi. Öte yandan Malatya U-17 Futbol Ligi'nin Pazar günü başlayacağı bildirildi. 14 takımın 2 grup halinde mücadelesine sahne olacak U-17 Grubu müsabakaları Pazar günü start alacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da U-17 Ligi Pazar Günü Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement