Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni binasının, Merkez Bankası bitişiğindeki arsaya yapılacağı bildirildi.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, konuyla ilgili verdiği bilgide, "Bilindiği gibi, Milli Eğitim Müdürlüğü binamız sürekli gündemde olan bir yer. Burada, sıkıntı içerisindeyiz, sığmıyoruz. Ahşap ve eski bir bina.
Yangın tehlikesi ile sürekli karşı karşıyayız. Uygun bir yer bulamadık. Meslek yüksek okulunun bir köşesinde bize ait olan 6 dönümlük alanda proje çalışması yaptık. Muhtemelen İl Özel İdaresi tarafından önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacak" dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kanalboyu'ndaki bir katlı, eski ve ahşap binasının yetersiz ve depreme dayanıksız olduğu belirtilerek bu nedenle uzun süredir yeni bina konusunda yer aranıyordu. - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Binası Myo Bitişiğine Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.