Manavgat Belediye Başkanı Sözen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Manavgat Belediye Başkanı Sözen Açıklaması

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizm sezonuna kadar ilçenin ışıklandırılacağını söyledi.

10.01.2012 16:40

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizm sezonuna kadar ilçenin ışıklandırılacağını söyledi.

Sözen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle biraraya geldi. Gazetecilerin toplumun doğru bilgilendirilmesi gibi kilit bir görevi yerine getirdiklerini belirten Sözen, Manavgat basınının da örnek bir duruş sergilediğini kaydetti.

Sözen, "Bugün itibariyle ülkemizde bulunan gazetecilerin hak ettikleri sosyal güvence ve sendikal hakları ellerinde alınmış durumda. Bu haklara en kısa sürede kavuşmanızı diliyorum" dedi.

2012 yılını kendileri için patlama dönemi olarak nitelendiren ve Manavgat'ta hayata geçirmek üzere birçok projeyi hazırladıklarını ifade eden Sözen, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz 17 aylık kaybettiğimiz zamanı telafi etmek için bütün hızımızla çalışıyoruz. Manavgat'a yakışır bir stat projemiz var. 1-2 ay içinde ihale aşamasına gelecek olan gençlik merkezi projemiz hazır. Yine Manavgat Irmağı'yla ilgili 4 ayrı noktada proje hazırlığımız sürüyor. Manavgat'ın ışıklandırması için çalışmalarımız devam ediyor. Işıklandırmayı turizm sezonuna yetiştireceğiz. Halihazırda şehir stadı ve kapalı spor salonunun olduğu alanda kültür merkezi yapılması için arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyor. Projesi tamamlanmak üzere."

Manavgat halkının en büyük eksikliğinin sahil bandı olduğunu ifade eden Başkan Sözen, vatandaşların denize girecek yer bulamadığını ifade etti. Bu nedenle Kum mevkisinin Manavgat halkına kazandırılması için uğraş verdiklerini belirten Sözen, Bu konuda hazırladığımız projeyi onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdik" diye konuştu.

Irmak kenarında inşaatına başlanan iki ayrı bina için çok sayıda şikayet aldıklarını dile getiren Sözen, "Burasını kamulaştırmayı düşündüm ancak ortaya çıkan maliyet çok yüksekti" dedi.

(MT-FÜ - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat Belediye Başkanı Sözen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement