Manavgat İşitme Engelliler Destek İstiyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat İşitme Engelliler Destek İstiyor

Manavgat İşitme Engelliler Destek İstiyor

Manavgat İşitme Engelliler Kulübü, kendilerine destek veren işletmeleri ziyaret ederek teşekkür ederken yeni sezon için destek istedi.

23.10.2013 17:42  Güncelleme: 17:54

Manavgat İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, ikinci Başkan Hasan Kalkan ve Kulüp Koordinatörü Guddusi Aydın, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kamu kurum ve kuruluşları ile bugüne kadar kendilerine destek veren işletmeleri ziyaret ederek teşekkür ederken yeni sezon için destek istediler.

Koordinatör ve Tercüman Guddusi Aydın aracılığıyla açıklama yapan Manavgat İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın 2013-2014 futbol sezonunda ilk maçını hafta sonunda Bursa Yıldırım İşitme Engelliler Futbol Takımı ile Bursa deplasmanında oynayacağını belirterek, "Sezonun ilk maçı için hafta sonu Bursa'ya gideceğiz. Son iki aylık süreçte iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Haftada iki gün antrenman yaptık. Değişik takımlar ile hazırlık maçları yaptık. Cuma günü son antrenmanımızı yapıp, Cumartesi günü Bursa'ya gideceğiz. Amacımız sezona galibiyetle iyi bir başlangıç yapmak. Bu sene iyi bir takım kurduk. İyi hazırlandık. Başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın Türkiye 1.Ligi'nde mücadele eden tek ilçe takımı olduğuna dikkat çeken Aydın, "Bugüne kadar Kaymakamlık, belediyeler, odalar ve işletmelerin destekleriyle Manavgat'ı en iyi şekilde temsil ederek adını duyurmaya gayret gösterdik. Bu yıl da hedefimiz ligi en iyi yerde tamamlamak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat İşitme Engelliler Destek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement