Manavgat Myo'lu Öğrenciler Madalyalarla Döndü - Son Dakika
Yerel

Manavgat Myo'lu Öğrenciler Madalyalarla Döndü

Manavgat Myo\'lu Öğrenciler Madalyalarla Döndü

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ile Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri, 11.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nden madalyalarla döndü.

14.02.2013 09:57

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ile Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri, 11. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nden madalyalarla döndü.

Öğretim Görevlisi Özcan Utar önderliğinde, 1 ekip ve 3 bireysel kategoride yarışan Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu öğrencileri Huriye Dalgıç, Hasan Altıntaş, Hasan Basri Esen ve Uğur Kahraman'dan oluşan ekip toplam 8 gümüş, 2 merit ödülü olmak üzere 10 madalya kazandı.

Yüksekokul öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak katıldıkları her kategoride dereceye girmeyi başarırken,

Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı'nda gümüş madalyanın yanı sıra klasman birinciliği de elde ederek Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu'na bir de kupa kazandırdılar.

Öğrencilerini başarılarından dolayı kutlayan Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, "Aşçılık ile Turizm ve Seyahat Hizmetleri bölümlerimizin daha önceki dönemlerdeki başarılarının artarak devam ettiğini her yarışmada görüyoruz. Bu bizi gururlandırıyor. Ayrıca, öğrencilere yarışmalarda konaklama ve ulaşım konusunda destek olan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'na da teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Myo'lu Öğrenciler Madalyalarla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement