Mardin'de Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Mardin'de Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Defterdarı İsmail Tarım, Mardin Valisi Ahmet Cengiz ve Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti.

25.02.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Defterdarı İsmail Tarım, Mardin Valisi Ahmet Cengiz ve Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti

Defterdar Tarım ve defterdarlık çalışanlarını makamında kabul eden Vali Cengiz, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin vergi sistemleriyle orantılı olduğunu kaydetti.

Vergi konusunda vatandaşların bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Cengiz şunları söyledi:

"Bir ülkenin vergi sistemi, o ülkenin gelişmişlik düzeyinin göstergesidir. Vergi sistemi ne kadar sağlamsa, ülke o kadar gelişmiş demektir. Vergi açısından vatandaşımızı ne kadar bilinçlendirebilirsek, verginin toplandıktan sonra hizmet olarak döneceği inancını anlatabilirsek, bu hususu vergi mükelleflerine ne kadar izah edebilirsek, o kadar güçlü bir devletimiz olur. Son dönemlerde ülkemize yapılan kamu yatırımlarına baktığımızda ciddi bir atılım var. Bunu açık şekilde görüyoruz. Ne kadar çok vergi o kadar hizmet."

Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu'nu makamında ziyaret eden Tarım, Ayanoğlu'na çiçek ve plaket verdi.

Vergi bilincinin topluma kazandırılması gerektiğini ifade eden İsmail Tarım "Bu yıl 25.sini kutladığımız Vergi Haftası nedeniyle belediye başkanımızı ziyaret etmiş bulunmaktayız. Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine kazandırılması gerekir" dedi.

Gerçekleşen ziyaretten mutluluk duyduğunu söyleyen Ayanoğlu da, İl Defterdarı ve beraberindeki heyete teşekkür etti. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement