Marmaris Adliyesi Başsavcısı Fatmagül Yörük Basın Mensuplarıyla Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Marmaris Adliyesi Başsavcısı Fatmagül Yörük Basın Mensuplarıyla Tanıştı

Marmaris Adliyesi Başsavcısı Fatmagül Yörük Basın Mensuplarıyla Tanıştı

Muğla'nın Marmaris ilçesine atanan Başsavcı Fatmagül Yörük, basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi. Yörük, ilçedeki haberler ve dezenformasyon yasası hakkında sohbet etti ve adli süreçleri titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

23.01.2024 16:09  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesine son Hakimler Savcılar Kararnamesi ile İstanbul Anadolu Adliyesi'nden Marmaris Adliyesi Başsavcısı olarak atanan Fatmagül Yörük, göreve başlamasının ardından basın mensupları ile bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Marmaris'te görev yapan Basın mensupları ile basının görevleri, ilçedeki haberler ve dezenformasyon yasası ile ilgili sohbet eden Başsavcı Yörük, Marmaris'e daha önce gelmediğini ilk defa görevi vesilesi için geldiğini ancak ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olduğunu düşündüğünü belirterek bu güzel ilçedeki huzur ve güvenin devam etmesi için adli süreçleri titizlikle sürdürdüklerini iletti.

Basın mensupları Marmaris'in ilk kadın Başsavcısı Fatmagül Yörük ile toplu fotoğraf çekiminin ardından hayırlı olsun dilekleri ile makamdan ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Adliyesi Başsavcısı Fatmagül Yörük Basın Mensuplarıyla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement