Marmaris Belediyesi, afet bölgesindeki ısınma sorununun çözümüne katkı sunmak için bölgeye odun göndermeye devam ediyor. İlk etapta 15 ton odunu Kahramanmaraş Nurhak'a gönderen Marmaris Belediyesi, şimdi de Elbistan ve Adıyaman'a da odun gönderdi.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından bölgedeki ısınma sorunu için harekete geçen Marmaris Belediyesi, bölgeye yakacak odun göndermeye devam ediyor. İlçenin çeşitli yerlerinden toplanan ve yakmaya hazır hale getirilen odunlar, ilk olarak Nurhak'a gönderildi. Nurhak'ın ardından Elbistan'a 27, Adıyaman'a da 25 ton odun takviyesi yapıldı. Odun yüklenen TIR'lara bölge halkına dağıtılmak üzere gıda kolileri de yerleştirildi.
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "İlk andan itibaren vatandaşlarımızın desteğiyle hazırladığımız yardım TIR'larını bölgeye gönderdik. Arama-kurtarma ekiplerimiz bölgede çalışmaya devam ediyor. Şu anda temizlik ekibimiz saha temizliği yaparken su tankerimiz de susuz bölgelerde dağıtım gerçekleştiriyor. Biz biliyoruz ki acılar birlikteyken azalır. Bu nedenle Marmaris olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Son Dakika › Yerel › Marmaris Belediyesi, Afet Bölgesine Yakacak Göndermeye Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?