Medical Park Antalyaspor-Kayserispor Maçına Doğru - Son Dakika
Yerel

Medical Park Antalyaspor-Kayserispor Maçına Doğru

Medical Park Antalyaspor ile Kayserispor arasında yapılacak maça ilişkin Antalya Valiliği'nin aldığı kararlara göre, Antalyaspor taraftarları Uncalı, misafir taraftarlar ise Teknokent (BAKA) kapısından giriş yapacak.

22.08.2012 17:28

Medical Park Antalyaspor ile Kayserispor arasında yapılacak maça ilişkin Antalya Valiliği'nin aldığı kararlara göre, Antalyaspor taraftarları Uncalı, misafir taraftarlar ise Teknokent (BAKA) kapısından giriş yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de 27 Ağustos'ta Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda, Medical Park Antalyaspor ile Kayserispor arasında yapılacak maç öncesinde Vali Yardımcısı Fuat Ergün başkanlığında İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda alınan kararlara göre, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacak müsabakalarda 14. Cadde'de açılacak güney giriş kapısıyla ilgili çalışmalar sürdüğü için ev sahibi taraftarlar Uncalı giriş kapısı, misafir taraftarlar ise Hürriyet Caddesi'ndeki Teknokent (BAKA) kapısından giriş yapacak. Ayrıca üniversite öğrencileri Meltem kapısından giriş yapamayacak.

Üniversite dış duvarı birinci güvenlik bariyeri kabul edilerek, bilet satış gişeleri bariyer dışına kurulacak. Biletsiz ve kombine kartsız seyirciler bariyerden içeri alınmayacak.

Protokol ve gazeteciler haricindeki araç sahipleri, otoparkı kullanamayacak. Seyirciler, Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı toplu taşıma araçlarıyla stada gidebilecek.

Bilet satış gişeleri Uncalı giriş kapısı, Güney giriş kapısı ve Teknokent giriş kapısının dışına kurulacak. 21.00'da oynanacak olan Spor Toto Süper Lig müsabakasında bilet satış gişeleri saat 19.00'da, Stadyum kapıları ise saat 19.30'da açılacak.

Kayserispor taraftarına, Medical Park Antalyaspor Kulübü tarafından 404 kişilik misafir takım tribünü tahsis edilecek. 600 genel kolluk görevlisinin saat 19.00'da, 300 özel güvenlik personelinin saat 18.00'den itibaren görev yerlerinde hazır olacağı müsabakada, Medical Park Antalyaspor kulübü tarafından da 25 teşrifatçı görevlendirilecek.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Medical Park Antalyaspor-Kayserispor Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement