Melikşah Üniversitesi'nin Futbol Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Melikşah Üniversitesi'nin Futbol Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı

Melikşah Üniversitesi'nin düzenlediği 12 ülkeden 12 üniversite takımının katıldığı futbol turnuvasının ödül töreni yapıldı.

14.11.2012 17:40

Melikşah Üniversitesi'nin düzenlediği 12 ülkeden 12 üniversite takımının katıldığı futbol turnuvasının ödül töreni yapıldı.

Melikşah Üniversitesi'ndeki törene Rektör Prof. Dr. Reşit Özkanca, Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, Süper Lig hakem gözlemcisi Galip Bitigen, üniversite Genel Sekreteri Veli Demirci, daire başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Reşit Özkanca, bu tür organizasyonların öğrencilerin zihinsel ve fiziksel gelişimi açısından önemli olduğunu belirterek, "Sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan gençlerimizi korumak için bu etkinlikler çok önemli. Bu tür çalışmalar aynı zamanda öğrencilerimizin girişimci yönünü de ortaya çıkarmaktadır" dedi.

Üniversitede 15 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında 12 ülkeden 12 takımın katılımı ile organize edilen turnuvada şampiyon olan Melikşah Üniversitesi takımına ödülü Rektör Prof. Dr. Reşit Özkanca verdi.

Turnuvada ikinci olan Tanzanya ve üçüncü sırada yer alan Burkina Faso takımlarına da ödül verildi.

Yayıncı: Mustafa Yıldız - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Melikşah Üniversitesi'nin Futbol Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement