Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürü Jank'dan Vali Alimoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürü Jank'dan Vali Alimoğlu'na Ziyaret

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürü Gerald Jank, Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

28.06.2011 15:34

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürü Gerald Jank, Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Fabrika Müdürü Jank ve Mercedes-Benz Üretim Müdürü Fuat Karakaya'yı makamında kabul eden Vali Orhan Alimoğlu, Mercedes'i yakından ve memnuniyetle takip ettiğini, hep iyi haberlerini aldığını belirtti.

Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu'nu Mercedes'in 25. kuruluş yıl dönümü töreni ile Aksaray Endüstri Meslek Lisesi'ne atölye inşası ve modernizasyonu için düzenlenecek çek teslim törenine davet eden Jank, Mercedes'in bu yıl yine üretimde rekor kıracağını bildirdi.

Fabrika içinde daha önce açıkladıkları yatırımlara başladıklarını dile getiren Jank, boyahaneyi yeniden yapılandırdıklarını ve 18 bin metrekare alanda yeni bir montaj holü inşasının devam ettiğini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alimoğlu ise Mercedes'in üst yöneticilerini Aksaray'da misafir etmekten memnuniyet duyacağını belirtti.

Vali Alimoğlu, bir süre sohbet ettiği Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürü Gerald Jank'a ünlü Alman İranolojist, İslam ve Tasavvuf araştırmacısı Prof. Dr. Annemarie Schimmel'in Mevlana ile ilgili Türkçe-Almanca kitabını hediye etti.

- AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Müdürü Jank'dan Vali Alimoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement