Mersin'de Tatilciler Üst Geçit İçin Yol Kapattı - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Tatilciler Üst Geçit İçin Yol Kapattı

Mersin\'de Tatilciler Üst Geçit İçin Yol Kapattı

Mersin’in Silifke ilçesinde yaşanan trafik kazasının ardından bölgeye üst geçit yapılmasını isteyen bir grup vatandaş ve tatilciler, yolu trafiğe kapattı.

09.08.2014 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ilçesinde yaşanan trafik kazasının ardından bölgeye üst geçit yapılmasını isteyen bir grup vatandaş ve tatilciler, yolu trafiğe kapattı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin- Antalya karayolunda seyir halindeki bir aracın, Atakent Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki bir çocuğa çarpmasının ardından, çevredeki vatandaşlar ve tatilciler, yolu dört saat boyunca trafiğe kapattı.

Yolda kazaların meydana geldiğini belirten vatandaşlar, sorunun çözümü için üst geçit yapılmasını istedi. Çoğunluğunu tatilcilerin oluşturduğu kalabalık, jandarmanın uyarısına rağmen eylemine devam etti.

Bölgeye gelen Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, vatandaşlardan yolu açmalarını istedi. Damatlar, vatandaşları ikna ederek yolun açılmasını sağladı.

Grup, daha sonra dağıldı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Tatilciler Üst Geçit İçin Yol Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • VATANDAŞ: KARDEŞ YOL KAPATMAK ÇÖZÜM DEĞİL POLİS ÖNLEMİ İLE DE OLMAZ TEK ÇÖZÜM ÇEVRE YOLUDUR İLGİLİLERİN DİKKATİNE 1 0 Yanıtla

Advertisement