Meü Öğrencileri Antalya'dan Ödülle Döndü - Son Dakika
Yerel

Meü Öğrencileri Antalya'dan Ödülle Döndü

Meü Öğrencileri Antalya\'dan Ödülle Döndü

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi öğrencisi Deniz Turan ve Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Ebubekir Yücel, katıldıkları Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmeleri’nden ödülle döndü.

22.04.2015 10:35

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi öğrencisi Deniz Turan ve Fen- Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Ebubekir Yücel, katıldıkları Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmeleri'nden ödülle döndü.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen seçmeler, Antalya'da gerçekleşti. Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 600 sporcunun katıldığı seçmeler, 63 sıklette gerçekleşti. Sergiledikleri performanslarla rakiplerini geride bırakan Turan ve Yücel, yarışmadan ödülle dönmeyi başardı. Seçmelere Büyük Bayanlar-Welness kategorisinde katılan Deniz Turan İsmiyeva 2. elde ederken, Ebubekir Yücel ise Büyük Erkekler Klasik Vücut Geliştirme -1,75 santi metre kategorisinde 3'üncü oldu. Öğrenciler elde ettikleri dereceler ile Milli Takım'a katılmaya hak kazandı. Öğrencilerin daha önceden de Türkiye şampiyonlukları bulunduğunu öğrenildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meü Öğrencileri Antalya'dan Ödülle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement